Barion Pixel
Menü
Kosár

OLIVO SUBLIME - Arckrém - tápláló és puhító - hiperfermentált olívaolajjal (Minisize - 20 ml) - normál vagy száraz bőrre

OLIVO SUBLIME - Arckrém - tápláló és puhító - hiperfermentált olívaolajjal (Minisize - 20 ml) - normál vagy száraz bőrre
  • Cikkszám:
890 Ft
Nettó ár: 890 Ft

96% természetes eredetű összetevő Vegán formula Újratölthető tégely Dús, olvadó krém, kiváló száraz bőrre, mely kényelemre és puhaságra szorul. Naponta védi a bőrt az agresszív anyagoktól, és intenzív táplálást biztosít a hiperfermentált olívaolaj rendkívüli előnyeinek és erős antioxidáns hatásának köszönhetően. A nem zsíros, gyorsan felszívódó textúra a megújult szépség és jó közérzet csodálatos érzését kínálja minden egyes alkalmazásnál: a bőr regeneráltnak tűnik, az arcvonások simák és kipihentek lesznek. PAKOLÁS Gazdag, olvadó krém, kiváló száraz bőr. Naponta védi a bőrt az agresszív anyagoktól, és intenzív táplálást biztosít a hiperfermentált olívaolaj rendkívüli előnyeinek és erős antioxidáns hatásának köszönhetően. A nem zsíros, gyorsan felszívódó textúra a megújult szépség és jó közérzet csodálatos érzetét kínálja minden egyes alkalmazásnál. HIPERFERMENTÁCIÓ: TERMÉSZETES HATÉKONYSÁG NÖVELÉSE Hiperfermentált olívaolaj a Bottega Verde birtokról: értékes olajunkat kifinomult hiperfermentációs folyamatnak vetik alá, amely fokozza annak hatékonyságát, valamint antioxidáns és tápláló hatását. Újratölthető üvegedény: a belső kapszula segítségével könnyedén újratöltheti krémjét.

Felhasználási terület: Arc
Hatékonyság: Intenzív táplálást és támogatást biztosít a bőrnek, tónusossá és ragyogóvá teszi
Használati utasítás: Ujjbegyével vigye fel a krémet, finoman mozgatva az arc aljától felfelé és a közepétől kifelé. Ez az alkalmazási mód és a krém hatása segít megőrizni bőrét a legjobb állapotban.
Illat: FEJJEGY: bergamott, zöld levelek, mandula. SZÍV: jázmin, liliom, szilva. ALAPJEGYEK: szantálfa, pézsma, vaníliakrém, tonkabab mag.
Ajánlás: Mindenkinek, aki gazdag, olvadó krémet keres. Kiváló a száraz bőrre.
Jellemzők: Tápláló és puhító arckrém hiperfermentált olívaolajjal (50 ml) - normál vagy száraz bőrre
Textúra: Krém
Alkalmazási terület: Arc

Terméktulajdonság
Összetevők