Barion Pixel
Menü
Kosár

Kollagén+Elasztin - Szem- és ajakkontúr (10 ml) - minden bőrtípusra

Kollagén+Elasztin - Szem- és ajakkontúr (10 ml) - minden bőrtípusra
  • Cikkszám:
4.790 Ft
5.090 Ft
Nettó ár: 4.790 Ft

Vegán formula

97%-ban természetes eredetű összetevők

Csökkenti a szem és ajak körüli ráncok megjelenését, a bőrt simává és puhává teszi.

Fitokollagén: Természetes eredetű kollagénerősítő, amely képes hatni a bőr felszínén, öregedésgátló, hidratáló és védő hatást fejt ki.

Skinectura:Ausztrál eredetű virágkivonat, már egy órával a felvitel után láthatóan javítja a bőr általános megjelenését, és beavatkozik az irha szintjén, elősegítve a kollagén és elasztin szintézisét.

Könnyű és bársonyos textúrájával ez a kezelés beavatkozik a bőr szerkezetébe, javítja a ráncok megjelenését a szem és az ajkak érzékeny területén. Két szinten ható funkcionális összetevők jelenlétével büszkélkedhet: a Phytocollagen, a természetes eredetű kollagénerősítő, amely az epidermisz szintjén hat, hatékony öregedésgátló hatást biztosítva és Skinectura, ausztrál eredetű virágból kivont, mely a kollagén és az elasztin szintézisének elősegítésével a dermisz szintjén avatkozik be. Az eredmény puhább, simább és simább bőr.

Felhasználási terület: Minden bőrtípusra

Használati utasítás: Vigyen fel egy kis mennyiséget a szem és az ajkakak környékre, és gyengéden masszírozza be, amíg teljesen fel nem szívódik.
 

Terméktulajdonság
Összetevők