Barion Pixel
Menü
Kosár

PORCELÁNVIRÁG - TÖKÉLETESÍTŐ, HELYREÁLLÍTÓ ÉJSZAKAI ARCPAKOLÁS

PORCELÁNVIRÁG - TÖKÉLETESÍTŐ, HELYREÁLLÍTÓ ÉJSZAKAI ARCPAKOLÁS
  • Cikkszám:
970 Ft
Nettó ár: 970 Ft

Szuperápláló pakolás, amiely hidratálja és puhává varázsolja bőrét az éjszaka folyamán

98%-ban természetes eredetű összetevők

Fokozott tápláló hatás, reggelre pihentebb, selymesebb, hidratáltabb lesz a bőre.
Segíti a bőr regenerálódását.

Összetevők:
Ceramidok-Komplex:  Javítja a bőr rugalmasságát, tónusát és hidratáltságát azáltal, hogy helyreállítja a bőr védőrétegét.
Porcelánvirág:  eredetileg Ázsiából származik, virágzatának kifinomultsága miatt hívják így. Nektárja fitoszterolokat tartalmaz, amelyek felelősek a bőr védekezőképességéért.

Szupertápláló pakolás, amelyet lefekvés előtt kell felvinni, hogy a bőrt hidratálja és puhává tegye az éjszaka folyamán, amikor az ideális körülmények között részesül a szépségkezelésekben, kihasználva az éjszakai bőr bioritmusait. Gazdag, olvadó balzsam formulája az intenzív tápláló, hidratáló és helyreállító hatásuk miatt kiválasztott öregedésgátló összetevők jelenlétével büszkélkedhet. Különösen: növényi ceramidok és akácból származó növényi kollagén keveréke, amely tónusossá és rugalmassá teszi a bőrt, a jojobaolaj származéka, amely táplál és hidratál, valamint porcelánvirág kivonat a ragyogóbb megjelenésért. A gazdag és rendkívül olvadó krém-balzsam textúrája azonnali és hosszan tartó jó közérzetet ad az ébredés után is.

Sáfrány bibe: gazdag antioxidáns hatású fitokomplexekben, amit számos tudományos tanulmány is megerősített.
Repceolaj: bőrpuhító, mely a fitoszterolok jelenlétének köszönhető védőhatást kiváló bőrpuhító és hidratáló hatás mellett egyesíti.

Intenzív tápláló hatásfokozó maszk, amely a bőr éjszakai bioritmusait kihasználva hatékony öregedésgátló hatást fejt ki. Gazdag és olvadó balzsam formulája az értékes sáfránybibéknek köszönheti hatékonyságát, amelyek megvédik a bőrt az öregedésért felelős szabad gyököktől. A repceolaj jelenléte puhítja és hidratálja. Ez a maszk akkor használható, ha a bőr intenzív tápláló és védőhatást igényel. A szépség felébredését és a csodálatosan puha, kipihent és friss bőrt kölcsönzi.

Felhasználási terület: Arc
Használati utasítás: Használja a következőképpen: hetente 1-2 alkalommal, este, tisztítás után, bőségesen oszlassa el az arcbőrön, elkerülve a szemkontúrt. Hagyja hatni körülbelül 10 percig, majd távolítsa el a felesleget egy kendővel, masszírozza, amíg teljesen fel nem szívódik. Ezután hagyja rajta egész éjszaka.
Illat: Virágos, gyümölcsös
Alkalmazási terület: Arc

Terméktulajdonság
Összetevők