Eszter ezúttal a My Color púderrel barátkozott – lássuk, mennyire vált be bőrtípusának az E-vitaminos púder.


Eszter bőre zsírosodásra hajlamos, kissé fokozott faggyútermeléssel – ha neked is ilyen a bőrtípusod, pontosan tudod, hogy egy jó púder csodákra képes, hiszen meggátolja a bőr kifényesedését, és tartósítja a sminket.

 

MY COLOR Púder - Természetes tökéletesség - narancsvirág kivonattal és E-vitaminnal (8 g) – Elefántcsont

 

„Ezt a púdert volt szerencsém kipróbálni,  és akárcsak a LInfa di Vite alapozó, ez sem okozott csalódást. Fontos tudni, hogy ez a termék illatanyagmentes, és nem tartalmaz parabéneket vagy ásványi olajokat sem, tehát kiváló választás lehet az érzékenyebb bőrűek számára is.” – írja Eszter.

 

És valóban, ez az ultraselymes finisű púder, minden bőrtónushoz tökéletesen illeszkedik. Csodálatosan harmonikus, természetes és tökéletes eredményt kínál, ha ügyesen használjuk, szinte észrevehetetlen bőrünkön. A narancsvirág kivonattal és E-vitaminnal tápláló, egészen finom állagú kompakt púder szinte ráolvasd a bőrre! Gyönyörűen tölti fel a pórusokat, elsimitva az egyenetlenségeket es csökkentve a finom ráncok láthatóságát.

 

„A Bottega Verde My Color púder természetes és észrevehetetlen hatást ígér. Tapasztalataim szerint közvetlenül a felvitel után feltűnő volt a bőrömön a használat, de a nap folyamán mégiscsak természetes és tökéletes hatást kölcsönzött. Nagyon jól működött együtt a Linfa di Vite alapozóval, nem „kukacoskodtak”egymással, azaz látszottak a kisebb ráncokban, mélyedésekben az alapozó vagy a púder lerakódásai.

Ez esetben is jó döntésnek bizonyult az elefántcsont árnyalat, abszolút színhelyes volt a bőrömön.”