Barion Pixel
Menü
Kosár

Porcelánvirág - Tökéletesítő rendszer - Fényfokozó arcszérum (30ml)

Porcelánvirág - Tökéletesítő rendszer - Fényfokozó arcszérum (30ml)
  • Cikkszám:
12.990 Ft
14.990 Ft
Nettó ár: 12.990 Ft

Porcelánvirág – Tökéletesítő rendszer - Fényfokozó arcszérum


96%-ban természetes eredetű összetevők
Vegán formula

Az Ön fiatalságát védő kezelés:
Fokozott világító hatás
Azonnal kiegyenlíti az arcszínt
Hidratáltabb, védettebb és rugalmasabb bőr

Aktívok:

Ceramidok-komplex: 1-es, 3-as és 6-os típusú ceramidokból álló keverék, amely javítja a rugalmasságot, tónust és hidratálást a bőrgát helyreállításával.
Porcelánvirág: eredetileg Ázsiából származik, virágzatának kifinomultsága miatt hívják így. Nektárja fitoszterolokat tartalmaz, amelyek felelősek a bőr védekezőképességéért.

Valódi fényességnövelő, intenzív fényesítő hatású, amely újjáéleszti a bőr természetes arcszínét. A könnyű és gyorsan felszívódó formula speciális egyesítő és világító pigmenteket tartalmaz, amelyek beavatkoznak az arcbőr ragyogásába, növényi ceramidok és akácból származó növényi kollagén keverékét, amely megőrzi a bőr hidratáltságát és rugalmasságát, porcelán virágkivonatot, a kifinomultság szimbólumát, amely segíti a bőr ragyogó és friss megjelenését. A textúra azonnal tökéletes affinitásba kerül a bőrrel, azonnal fokozva annak természetes fényét.

Használja így: bőrtisztítás után vigye fel az arcra, nyakra és dekoltázsra. Hagyja felszívódni. Ha a szérumot az arckrémmel együtt használja, akkor a krém felvitele után vigye fel, hogy maximalizálja a bőr fényhatását. Használja, amikor ragyogást és fényt szeretne adni arcbőrének.

Terméktulajdonság
Összetevők