Barion Pixel
Menü
Kosár

Porcelánvirág - Tökéletesítő rendszer - Nappali arckezelés - normál vagy száraz bőrre - Utántöltő (50ml)

Porcelánvirág - Tökéletesítő rendszer - Nappali arckezelés - normál vagy száraz bőrre - Utántöltő (50ml)
  • Cikkszám:
9.590 Ft
10.990 Ft
Nettó ár: 9.590 Ft

Porcelánvirág – Tökéletesítő rendszer - Utántöltő

Megszületett a bőrápolás új koncepciója: egy globális tökéletesítő és korrekciós rendszer, amely olyan speciális termékekből áll, amelyek szinergiában dolgoznak az érett bőr problémáin, és különösen a hormonális egyensúlyhiány által veszélyeztetett bőregyensúlyon. a menopauza időszakában. Úgy fejlesztették ki, hogy ellensúlyozza az arc kiüresedését, a bőr elvékonyodását, kiszáradását, rugalmasságának és tónusának elvesztését, markáns ráncokat, szín- és fényhiányt és fakó arcszínt, fokozott érzékenységet és bőrhibákat.
Innovatív formuláival büszkélkedhet, amelyek 96%-ban természetes eredetű összetevőket tartalmaznak, amelyeket úgy terveztek és fejlesztettek ki, hogy megfeleljenek az érett bőr minden speciális igényeinek. A textúrák különösen szublimálóak és rendkívül kényelmesek, hogy a hatékonysági tesztekkel igazolt eredményeket kellemes módon és néhány lépéssel érhessünk el.


96%-ban természetes eredetű összetevők
Vegán formula
Újratölthető tégely

Fiatalságvédő kezelésed:
Újraformálja az arcot
Több erőt és vitalitást ad a vékony, fakó bőrnek

Minden egyes alkalmazásnál:
Azonnal helyreállítja a bőr természetes fényét, és az arcszín újra rózsás lesz.

8 hét után* 
Újraaktiválja a bőr mechanizmusait:
Feszesebb +9,21%*
Több fényesség +4,17%*
Több hidratálás +11,06%*
*Műszeres klinikai teszt 20 nőn 8 hétig

85%** jobb bőr

Több revitalizált , kompakt, rugalmas, átstrukturált és telt bőr a nők 85%-ának** 8 hét után
** Önértékelési teszt 20 nőn 8 hétig.

Ceramides-Complex: 1-es, 3-as és 6-os típusú ceramidokból álló keverék, amely javítja a bőr rugalmasságát, tónusát és hidratáltságát azáltal, hogy helyreállítja a bőr védőrétegét.
Porcelánvirág: eredetileg Ázsiából származik, virágzatának kifinomultsága miatt hívják így. Nektárja magas fitoszterol-tartalmat tartalmaz, amelyek felelősek a bőr védekezőképességéért.

Tömörítő kezelés, amely tesztelt hatékonysággal küzd az érett bőr legszembetűnőbb jelei ellen, amely vékonynak, vonalasnak és fénytelennek tűnik, újraaktiválja annak mechanizmusait, és több erőt és vitalitást ad neki. Gazdag formulája olyan összetevők jelenlétével büszkélkedhet, amelyeket az intenzív szerkezetátalakításhoz választottak. Különösen: olajok és cukrok keveréke a kiszáradás leküzdésére, növényi ceramidok és akácból származó növényi kollagén keveréke a tónus elvesztésének és a bőr elvékonyodásának ellensúlyozására, E-vitamin az antioxidáns hatásért, zab pedig a legsérülékeny bőr helyreállításáért. A krém tonizáló pigmenteket tartalmaz, amelyek azonnal visszaállítják a bőr természetes fényességét.

Használja a következőképpen: Helyezze az utántöltőt a korábban vásárolt üvegedénybe. Az arckrémet ujjbegyeivel finom mozdulatokkal oszlassa szét az arcán és a nyakán az arc aljától felfelé, majd a közepétől az oldalak felé. Ez az alkalmazási mód a krém használatával kombinálva segít megőrizni a bőr optimális állapotát.

Illat: Nőies, virágos, finom jegy

Terméktulajdonság
Összetevők